zondag 15 april 2012

Marokko Toubkal

Bij Marokko denk je al snel aan een zon en strand vakantie. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat Marokko ook prachtige berggebieden heeft. Er lopen verschillende bergketens door het land. De hoogste toppen vindt je in het Hoge Atals gebergte. Net onder Marrakech ligt de allerhoogste top: Jebel Toubkal 4.167m. (13.671ft) boven zeeniveau. En zelfs als er nog sneeuw ligt is dit geen moeilijke berg om te 'overwinnen'. Dus ... zet voor jezelf een "top prestatie" neer en kom naar Marokko om deze berg te bewandelen. Het uitzicht vanaf de top maakt dat elke stap de moeite waard is ...
En een trektocht naar de top van Jebel Toubkal is veel meer dan alleen een berg beklimmen. Zeker als je de tijd neemt voor een goede acclimatisatie aanloop door het kleurrijke Atlasgebergte met zijn vriendelijke Berber bevolking. En na de klim is er het magische Marrakech om bij te komen en je succes te vieren  met een lekker diner op het zo beroemde Jemaa el Fna plein. 
Je kunt elke week aansluiten bij één van onze kleine, internationale groepjes. Vertrek in Marrakech elke zondag! (op maandag ga je naar de bergen en op zaterdag kom je weer terug in Marrakech. De volledige 8 daagse reis met een trektocht van 6 dagen kost euro 465 p/p. Inclusief alle transfers (ook van en naar het vliegveld), twee nachten in een leuk klein Riad hotel vlakbij het beroemde plein en 6 dagen trektocht met een goede lokale gids, bagagevervoer op muildieren en ALLE maaltijden tijdens de trektocht. 
Get a kick out of climbing the highest summit of North Africa !!! You can do it too ...
voor meer informatie: trip details

Geen opmerkingen:

Een reactie posten